Loading...

İNAN EKİCİ

1970, Adana doğumludur. 1991 Ankara Ü, Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yön. mezunudur. Gazi Üniversitesi’nde Şehir ve Çevre Bilimleri, Londra City University’de Makro Ekonomi, İnsan Kaynakları ve University of North London’da İşletme eğitimi aldı. Koç Üniversitesi, Insead Business School, Stanford Üniversitesi ve Harward Business School’da liderlik eğitimleri ile yönetici geliştirme programlarına katıldı.
İş yaşamına Londra Cyprus Credit Bank’ta başladı. 1995-2000 yılları arasında Ford Otomotiv A.Ş.‘de Bölge Müdürü olarak görev yaptı. 2001-2006 yılları arasında Otokoç A.Ş.’de Adana ve Ankara Şube Müdürü olarak çalıştı. 2006 -2018 yılları arasında Araç Kiralamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Temmuz 2019’dan itibaren Otokoç Otomotiv Genel Müdür’ü olarak kariyer yaşamına devam etmektedir.
Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği (TOKKDER) Yönetim Kurulu Başkanı ve DEIK Macaristan İş Konseyi Yürütme Kurulu üyesidir. Evli ve 2 çocuk babası olup iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Ekim 11, 2023

GELECEĞE TAŞIYACAK BAŞARILAR İÇİN LİDERLİK