Loading...

NURİ ÇORBACIOĞLU

1981 Denizli doğumludur. TED Kayseri Koleji’nde 10 yıl olmak üzere toplamda 15 yıl boyunca dershane ve özel okullarda öğretmenlik yapmıştır. Hala Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde fotoğraf dersleri vermektedir.

Denizli Mehmet Çakır Fotoğraf Sanat Evi’nde başladığı fotoğraf çalışmalarını hala sürdürmektedir. Fotoğrafçının 10’dan fazla ülkede 100’e yakın
ödül ve sergilemesi bulunmaktadır. 2012 yılında almış olduğu bu ödüller doğrultusunda Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP) tarafından, AFIAP (Artist FIAP) ünvanı ile onurlandırılmıştır.

20’ye yakın karma sergide yer alan sanatçı, 2010 yılında ilk kişisel sergisi olan ve tüm gelirini eğitime bağışladığı ‘Yaşamdan Seçkiler’ sergisini açmıştır.

2012 yılında kurduğu ‘‘Kayseri Fotoğraf Sanat Evi’’nde halen fotoğraf sevgisini ve bilgisini paylaşmaktadır. Aynı zamanda “Anadolu’ya Yolculuk’’ ismi ve konsepti ile tüm Türkiye’ye fotoğraf turları düzenlemekte ve fotoğraf rehberliği yapmaktadır.

Belgesel yapımcılığı, görüntü yönetmenliği ve yönetmenlik çalışmaları da yapmakta, ulusal ve uluslararası jürilerde görev almaktadır.

Ekim 11, 2023

ANADOLU’YA YOLCULUK FOTOĞRAF GÖSTERİSİ VE SÖYLEŞİSİ